Verhuizers: professionele hulp bij een zware klus

VerhuizersVerhuizen is altijd een vermoeiende klus. Vaak worden dan vrienden en familie opgetrommeld om een handje toe te steken bij al dat trek- en sleurwerk. Toch is dat niet altijd een goed idee. Voor de veilige verhuizing van meubels, elektrische apparaten en andere kostbare voorwerpen doet u best een beroep op professionele verhuizers.

Daar zijn enkele goede redenen voor. Professionele verhuizers zijn veel meer dan de gespierde kerels die uw meubels in- en uitladen. Zij weten ook perfect hoe ze uw spullen veilig kunnen verplaatsen en hoe ze alles best in de vrachtwagen plaatsen. Bovendien zijn ze in staat om elektrische apparaten veilig te verwijderen en beschikken ze over de nodig rijbewijzen om met grotere verhuiswagens te rijden. Dit alles zorgt ervoor dat verhuizen met professionele verhuizers een stuk sneller gaat en veiliger is.

Het nadeel is dat aan verhuispersoneel natuurlijk een prijskaartje vasthangt. Zo moet ook de verhuiswagen betaald worden als u niet zelf over een bestelwagen beschikt. Gemiddeld moet u rekenen op een 30-tal euro’s per verhuizer en per gehuurd voertuig. U kan echter zelf ook al heel wat voorbereidend werk doen, zodat de verhuizers alleen nog moeten laden en lossen. U kan bijvoorbeeld al uw spullen al opbergen in verhuisdozen en dan pas een verhuisbedrijf bellen voor het zware werk.